Het programma is bijna compleet!

meer van het stoere meiden weekend programma bekendSteeds verder wordt het programma van het stoere meiden weekend 2017 ingevuld. Zo kunnen we jullie nu ook verklappen wat we op vrijdag gaan eten. Deze week hebben we een hout gestookte oven gekocht waar we heerlijk pizza’s in gaan bakken. Iedereen mag zelf een eigen pizza maken en beleggen met van alles wat je lekker hierop vindt. Wat dacht je van ananas, ham, salami, vis, olijven, champignons, artisjokken, paprika, kaas en natuurlijk de lekkere tomatensaus. Natuurlijk houden wij ook rekening met diëten en allergie tijdens het weekend. Bij het aanmelden krijgt u ook de mogelijkheid om dit aan ons te melden. Heeft u dat nog niet gedaan? Een allergie of dieet meldt u hier aan ons.
Na het eten op vrijdagavond begint de bos doordram tocht. Jullie worden opgesplitst in teams die op een speciale manier worden "gedropt" op een geheime plaats in het bos. De reis hier naar toe is al behoorlijk spannend. Vanaf dit punt start er een puzzeltocht weer terug naar de camping. Maar jullie krijgen niet de complete route om weer terug te komen op de camping. Nee, die moeten jullie verdienen door onderweg opdrachten te vervullen om weer een stuk van de route terug naar de camping te bemachtigen.
Opgave voor het stoere meiden weekend 2017 is natuurlijk hier nog mogelijk. Hou onze website en facebook in de gaten want er komen nog mooie dingen voor het programma aan!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?