Belangrijk nieuws voor de deelnemers!

app voor gps geocachetochtVoor de deelnemers die in het bezit zijn van een smartphone is er belangrijk nieuws. Heb je er geen één? Dan geen paniek. Er zullen genoeg mensen zijn die er een bij zich hebben.
Op het programma hebben wij namelijk voor de zaterdagavond het momenteel zeer populaire gps/geocache staan. Daar voor maken we gebruik van gps waarmee de meeste smartphones zijn uitgerust. Om het spel te kunnen spelen is er in elk team (ongeveer 8 personen) 1 telefoon nodig waar een speciale app op staat. Voor de android telefoons heben we een volledig gratis app gevonden. Voor de mensen met een iphone is er een app die echter wel € 4,-  kost. Als je dat zonde van je geld vindt, nogmaals geen probleem. Er zijn vast telefoons genoeg. Een uitleg over gps, geocache en de app’s kan je hier downloaden. Het beste kan je dit thuis op je gemak installeren en instellen. Wel nog een tip. Zorg dat je telefoon zaterdagavond goed is opgeladen. En heb je een reserve accu of een powerbank neem deze dan mee.

Verder kunnen we jullie nog melden dat extra T-shirts tot aanstaande zaterdag kunnen worden besteld. Klik daar voor hier. Opgave is nog mogelijk tot donderdag avond 2 juni 18:00 uur. klik daar voor hier

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?