De aanmelding voor het stoere meiden weekend 2016 is gestart

stoere meiden weekend 2016De aanmelding voor het stoere meiden weekend 2016 is gestart! Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden via de website.
Het programma kunnen we nog niet aan jullie verklappen. Maar de dames die de afgelopen jaren zijn geweest weten hoe gezellig het is bij dit stoere meiden weekend. Je kent het begrip stoer meiden weekend niet? Het stoere meiden weekend is dit jaar in het weekend van 3 tot en met 5 juni 2016. Een weekend zonder papa’s en vervelende broertjes maar vol met leuke “meiden dingen”. Want we hebben leuke spelen, entertainment en heerlijk eten. En vooral we hebben een hoop lol in dit weekend. Want het is best stoer kamperen met je moeder! Kijk maar eens naar de foto’s van de afgelopen jaren.
De komende weken zal het programma beetje bij beetje bekend worden. Een hoop gezelligheid zal het ook dit jaar weer worden.
Heb je geen kampeermiddel? Ook dat is geen probleem. Want op camping Starnbosch hebben we ook voldoende caravans of accommodaties te huur. Er is nu zelfs de Jachthut bij gekomen met slaapplaats voor 14 personen! Op de website staan alle mogelijkheden van de verhuur accommodaties. En wat we ook leuk zouden vinden als jullie zouden willen mee denken aan de invulling van het programma. Door een reaktie te geven op onze facebookpagina kun je jullie idee insturen. Het idee van de winnaar nemen we op in ons programma en hij wint ook nog eens het exclusieve stoere meiden t-shirt voor het jaar 2016 en een ontbijtmand voor de zaterdag- of zondagochtend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?