goed nieuws over het stoere meiden weekend 2015


inschrijving geopend stoere meiden weekend 2015Laten we maar met goed nieuws bij jullie binnen vallen….. DE INSCHRIJVING VOOR 2015 IS GEOPEND! Heden avond is de inschrijving namelijk online gegaan. Het Stoere Meiden weekend 2015 zal plaats vinden van 12 tot en met 14 juni 2015. Het programma zal even als vorig jaar weer bol staan van de leuke activiteiten.

Wat het programma precies zal in houden kunnen we jullie nog niet vertellen. Er wordt nog volop gewerkt aan een leuke opvulling. Voor diegene die nog nooit op het Stoere Meiden weekend is geweest zullen we hier het programma globaal beschrijven. Op vrijdag 12 juni bent u van harte welkom (de hele dag mogelijk) om uw kampeerspullen op te bouwen op Camping Starnbosch. Vanaf 17:30 uur staat het avondeten klaar waarna de avondactiviteiten zullen beginnen. Op zaterdag zal er s’morgens en s’middags een programmaonderdeel zijn, waarna zo rond half zes de gezellige stoere meiden barbecue zal beginnen. Hierna volgt nog een avond activiteit. Op zondagochtend zal er ook een programma onderdeel zijn waarna de gezamenlijke lunch begint daarna is er nóg een activiteit en komt hiermee het stoere meiden weekend weer ten einde.
Meer indrukken kunt u opdoen op de geplaatste foto’s en de film van het stoere meiden weekend 2014. Lijkt dit alles u wel leuk, opgave is mogelijk via de knop "aanmelden". De Kosten hebben we evenals vorig jaar weer zo laag mogelijk gehouden. Per deelnemer bedragen de kosten € 40,--. Voor een kampeerplaats zonder elektra betaald u € 20,- en met elektra € 30,--. Ook komen er dit jaar weer speciale Stoere Meiden Weekend T-shirts welke € 10,-- kosten.

U heeft geen tent of caravan? En u wilt dolgraag komen? Op Camping Starnbosch zijn tegenwoordig ook voldoende huur accommodaties die voor dit weekend extra gunstig geprijsd zijn. De kosten zijn als volgt (tarieven voor het gehele weekend): Huur boslodge € 150,-, Woodlodge € 150.-, 4 persoons caravan € 100,-, Trekkershut € 70,-, Kampeerbungalow € 150,-, De waard tent € 100,-, vakantiehuis € 200,-. Meer informatie over de huur van deze accommodaties vindt u op de website van Camping Starnbosch. Voor meer informatie zullen wij u op de hoogte houden via de nieuwsbrief of onze website, facebook en twitter. We hopen u allen (weer) te mogen begroeten.

Ps een berichtje op onze facebook pagina zouden we zeer leuk vinden www.facebook.com/stoeremeidenweekend

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?